PSA: Bluetooth er altid tændt i iOS 11, medmindre du slukker det


PSA: Bluetooth er altid tændt i iOS 11, medmindre du slukker det

Når Bluetooth er tændt, vises Bluetooth-symbolet i statuslinjen på din iPhone eller iPad. Det vil sige, det gjorde op til iOS 11. Apple har gjort noget virkelig rædselsvækkende med Bluetooth i denne nye version af iOS. Bluetooth er altid på iOS 11, og symbolet vises aldrig i statuslinjen. Du ville aldrig vide det, og hvis du åbner kontrolcenteret, er Bluetooth-skiften slukket. Det fører til at man tror, ​​at Bluetooth selv er slukket, da det faktisk ikke er.

Bluetooth-skift i iOS 11

Bluetooth-skifteren i kontrolcenteret i iOS 11 slukker ikke Bluetooth. Det afbryder blot alle Bluetooth-enheder, der er tilsluttet din iPhone. Hvis du går ind i appen Indstillinger og trykker på Bluetooth, vil du se, at den er Til, og at der ikke er noget symbol i statuslinjen. Skiftet slukker for parring med andre enheder. Tryk på det igen, eller tryk på indstillingen Tillad nye forbindelser, og skiftet tænder igen.

I iOS 10, kan du se fra skærmbillederne nedenfor, at når Bluetooth-skiftet i Control Center var slukket, slog det også Bluetooth-knappen fra i appen Indstillinger. Ligeledes, når skiften er tændt, er Bluetooth tændt. Bluetooth-symbolet blev vist / forsvundet i overensstemmelse hermed.

I skarp kontrast, i iOS 11 , når Bluetooth-skiften er slukket, er Bluetooth-kontakten stadig Til i appen Indstillinger. Hvad vi i bund og grund siger, er, hvis din iPhone's batteri ikke har varet så længe siden du opgraderede til iOS 11, kan dette være en af ​​årsagerne.


Sådan slukkes Predictive Emoji i IOS 10

Sådan slukkes Predictive Emoji i IOS 10

IOS 10 har gjort betydelige, batteridrænning, ændrer sig til Messages-appen. Appen var oprindeligt simpel og bygget til intet nonsens messaging. Nu har det alt fra klistermærker til konfetti. Funktionerne, der er tilføjet til Messages-appen, hjælper med at konkurrere med andre messaging-apps som Facebook Messenger og Whatsapp.

(IOS)

Slet alle tekst, billeder, videoer eller talemeddelelser fra en enkelt tråd i Whatsapp

Slet alle tekst, billeder, videoer eller talemeddelelser fra en enkelt tråd i Whatsapp

Whatsapp giver dig mulighed for at sende tekst, billeder, videoer, GIF'er og talemeddelelser. Disse meddelelser, uanset om du sender dem eller modtager dem, optager plads på din telefon. Du kan frigøre plads ved at slette de billeder eller meddelelser, du ikke har brug for. Alternativt kan du slette en hel samtale tråd.

(IOS)