Sådan deler du din live-placering på Whatsapp


Sådan deler du din live-placering på Whatsapp

Deling af din live-placering er en funktion apps har tilføjet hele året. Facebook Messenger tilføjede det et stykke tid tilbage, og Google Maps fulgte snart efter. Whatspp er den nyeste app for at tilføje live placering deling. Det følger den standard praksis, som Google Maps og Facebook Messenger gør; Du kan vælge en enkelt eller gruppe samtale tråd og dele din live-placering på Whatsapp med dem i et vist antal timer.

Denne funktion ruller langsomt ud til brugerne. Du behøver ikke at opdatere Whatsapp for at få det, hvis du allerede kører den nyeste version. Bare giv det et par dage, og indstillingen vises.

Live Location On Whatsapp

For at dele din live-placering på Whatsapp, skal du åbne en chat-tråd. Tryk på plusknappen ud for tekstindtastningsfeltet, og vælg Placering fra menuen. Placeringsmenuen har en ny mulighed kaldet 'Live Location'. Tryk på den.

Du skal muligvis opdatere placeringsrettigheder til Whatsapp. App'en vil spørge dig om du har brug for det. På iOS, hvis du ikke giver appen tilladelse til at få adgang til din placering, selvom du ikke bruger den, kan du ikke bruge live-placering på Whatsapp. Du kan tilføje en kommentar, når du begynder at dele din placering. Fristen for deling af den kan indstilles til 15 minutter, 1 time eller 8 timer.


Sådan tilføjes filtre til billeder og videoer i Whatsapp

Sådan tilføjes filtre til billeder og videoer i Whatsapp

Whatsapp har lige modtaget en opdatering, der betyder nye funktioner. Det store ved denne opdatering og de nye funktioner, det tilføjer, er, at de ikke har noget at gøre med Snapchat. Whatsapp har tilføjet filtre til de fotos, du sender. Der er næppe en håndfuld af dem, men de er der alligevel. Filtrene kan tilføjes til fotos, videoer og GIF'er.

(Android)

Sådan blokerer du nogen fra at se en instagramhistorie

Sådan blokerer du nogen fra at se en instagramhistorie

Instagramhistorier består udelukkende af billeder, du tager med kameraet. Du kan ikke vælge fotos fra din kamerarulle og tilføje dem til din Instagram-historie. Funktionen er en klon af Snapchat, der opfordrer dig til at dele øjeblikke, som de sker. Det eneste alternativ er at gå live på Instagram og udsende alt som det sker.

(Android)