Sådan tilføjes tastaturlayouts i Windows 10 - da.beogradionica.com

Sådan tilføjes tastaturlayouts i Windows 10


Sådan tilføjes tastaturlayouts i Windows 10

Når du installerer Windows 10, har du mulighed for at tilføje tastaturlayouter. Windows 10 vil automatisk tilføje et layout baseret på dine regionindstillinger, men hvis du vil, kan du tilføje yderligere tastaturlayouter. Tastaturer er ofte sprogspecifikke. Du kan bruge et QWERTY- og DVORAK-layout med alle typer engelsksprog, du har tilføjet, men andre layouter, som f.eks. De til at skrive fransk, traditionel kinesisk eller endda pinyin fungerer ikke på samme måde på alle sprog. Nogle tastaturlayouter, som dem med arabisk eller hindi-tegn, kan simpelthen ikke bruges på engelsk.

Du kan tilføje et tastaturlayout, når du vil. Hvis du hoppede over trinnet under Windows-opsætning, er det ikke umuligt at tilføje en senere. Et tastaturlayout er tilføjet pr. Bruger, og som tidligere nævnt tilføjes det også pr. Sprog.

Windows 10 leveres med masser af tastaturlayouter. Du skal kun aktivere dem, men hvis et bestemt tastaturlayout ikke er tilgængeligt i standardindstillingerne, kan du også installere en brugerdefineret. Et brugerdefineret tastatur kommer i form af en EXE- eller MSI-installationsfil, og den er installeret som enhver anden app.

Tilføj tastaturlayouter

Åbn appen Indstillinger og gå til indstillingerne for tidssprog.

Næste, Gå til fanen Region sprog. Her vil du se en liste over sprog, du har tilføjet. Vælg et sprog, som du vil tilføje et tastaturlayout til. Klik på knappen Indstillinger under den.


SÃ¥dan forbedrer du FPS i PUGB [Playerunknown's Battlefields]

SÃ¥dan forbedrer du FPS i PUGB [Playerunknown's Battlefields]

Playerunknown's Battlefields (PUBG) er et tredje skift til første person Bluehole Studio. PUBG er blevet et klassisk eksempel på en løbende succeshistorie, som ingen så at komme. Forudsætningen er, at 100 kombattanter flyver til en massiv ø, hvor de skal løbe våben og arm sig selv. Du skal jage andre spillere for at blive den sidste spiller stående og blive erklæret, "Winner Winner, Chicken Dinner".

(Windows)

SÃ¥dan genopretter du tabte filer fra en hvilken som helst enhed: Wondershare Data Recovery [Review]

SÃ¥dan genopretter du tabte filer fra en hvilken som helst enhed: Wondershare Data Recovery [Review]

Gendannelse af data er svært at ombryde hovedet rundt. TV fortæller os, at selvom vi smadrer vores harddisk til bits, brænder bitene og spredt aske i havet, vil retshåndhævelsen stadig kunne finde inkriminerende data på den. Virkeligheden er meget langt fjernet fra det, du ser på tv, og datarestaurering er ikke så simpelt.

(Windows)