Sådan slår du af en brugers Instagram-historie


Sådan slår du af en brugers Instagram-historie

Alle tilføjer historier. Det er en funktion, der er populær af Snapchat, og nu bliver den slået fra venstre, højre og center. Det eneste problem er, at Snapchat-brugere elskede historier. De, der brugte dem, gjorde det, fordi de havde noget at dele med. Faktisk var Snapchats indhold bare det; historier. Det er usandsynligt, at samme funktion vil være populær på andre sociale medier apps. Instagram har for eksempel også historier, men dets brugerbase voksede ikke på grund af denne funktion. Instagrams kerneegenskab er dets filtre. Historierne er bare irriterende, og måske har du venner, der bruger det lidt for meget. Den gode nyhed er, at du kan dempe en brugers Instagram-historie.

Sluk en brugers Instagram Story

Åbn Instargam. Øverst på startskærmen kan du se cirkulære mærker for alle de seneste historier, der deles af dine kontakter. Tryk og hold en kontakt. Der vises en menu. Vælg indstillingen Mute. Når du slår en brugers Instagram-historie ud, vil deres profilikon falde ud. Det vises stadig øverst.

Slå en brugers Instagram-historie

Der er en lille hitch for at fjerne en brugers Instagram-historie. Du kan ikke aktivere den, medmindre brugeren har lavet en historie for nylig. Besøg en brugers profil giver dig ikke mulighed for at aktivere deres historie.

Hvis du vil aktivere en brugers historie, skal du trykke på deres falmede profilikon øverst på fanen Startside. Den menu, der vises, vil have en aktiveringsmulighed for historier indsendt af profilen.


Sådan deler du Skype-højdepunkter AKA En Skype-historie

Sådan deler du Skype-højdepunkter AKA En Skype-historie

Social media apps, der kopierer Snapchat's historier, er ved at blive gamle. For at ændre tingene rundt er det produktivitetsorienteret videochatapp Skype, der nu kopierer Snapchat-historier. Skype annoncerede i starten af ​​denne måned, at det vil introducere en ny funktion, der lød mistænkeligt som historier.

(Android)

Sådan deler du din live-placering på Whatsapp

Sådan deler du din live-placering på Whatsapp

Deling af din live-placering er en funktion apps har tilføjet hele året. Facebook Messenger tilføjede det et stykke tid tilbage, og Google Maps fulgte snart efter. Whatspp er den nyeste app for at tilføje live placering deling. Det følger den standard praksis, som Google Maps og Facebook Messenger gør; Du kan vælge en enkelt eller gruppe samtale tråd og dele din live-placering på Whatsapp med dem i et vist antal timer.

(Android)