Arranger billeder i dit Facebook-indlæg, når du uploader dem fra din telefon


Arranger billeder i dit Facebook-indlæg, når du uploader dem fra din telefon

De billeder, vi deler på Facebook, udgør en stor del af, hvordan vi interagerer med andre mennesker på det sociale netværk. Tage evnen til at sende billeder væk fra Facebook, og du vil blive efterladt at spekulere på, hvad der skal være der. Facebook ved, hvor vigtige billederne er, og det gør en bevidst indsats for at give os en god fotodelingoplevelse. Det køber også apps som Instagram for at sikre, at det ejer alle dine fotos. Fotodeling er selvfølgelig en funktion, som alle bruger, og hvis du ofte sender billeder fra din smartphone, kan du tænke dig, hvordan du kan sende dem i den rigtige rækkefølge (forretter, hovedretter, drikkevarer og dessert). Facebook-appen giver dig mulighed for at arrangere dem nemt, om du bogfører dem for første gang eller redigerer et indlæg, efter at de har delt dem. Sådan gør du.

Åbn Facebook-appen og vælg alle de fotos, du vil uploade. Hvis du ønsker at redigere et indlæg, skal du trykke på redigeringsknappen og derefter et billede, du har delt i indlægget eller knappen med lille kamera (hvis du vil tilføje flere billeder) nederst til venstre for at redigere fotos.

Tryk og hold et foto, som du vil flytte op eller ned, den aktuelle rækkefølge, og skærmen viser en lodret strimmel som vist på skærmbilledet nedenfor. Uden at fjerne fingeren fra skærmen, skal du flytte den op eller ned og placere den, hvor den passer til den rækkefølge, du har i tankerne. Du kan omplacere hvert enkelt billede som dette.

Klik på Post eller Gem, og rækkefølgen af ​​billederne bliver opdateret. Alle links til dine billeder forbliver intakte, og dine venner vil se billeder i den rækkefølge, du har angivet for dem.


Sådan får du portrættilstand på Nexus 6P og Nexus 5X

Sådan får du portrættilstand på Nexus 6P og Nexus 5X

ÆNdrede versioner af Google Camera-appen har aktiveret Pixel-only-funktioner på ikke- -Pixel telefoner. For eksempel er Camera HDR + en port i den officielle Camera app, der tilføjer Motion Picture og Face retouchering til ikke-pixel enheder. En anden pixel-eneste funktion i kamera-appen er portrættilstand.

(Android)

Sådan blokerer du nogen fra at se en instagramhistorie

Sådan blokerer du nogen fra at se en instagramhistorie

Instagramhistorier består udelukkende af billeder, du tager med kameraet. Du kan ikke vælge fotos fra din kamerarulle og tilføje dem til din Instagram-historie. Funktionen er en klon af Snapchat, der opfordrer dig til at dele øjeblikke, som de sker. Det eneste alternativ er at gå live på Instagram og udsende alt som det sker.

(Android)