Sådan blokerer du nogen fra at se en instagramhistorie


Sådan blokerer du nogen fra at se en instagramhistorie

Instagramhistorier består udelukkende af billeder, du tager med kameraet. Du kan ikke vælge fotos fra din kamerarulle og tilføje dem til din Instagram-historie. Funktionen er en klon af Snapchat, der opfordrer dig til at dele øjeblikke, som de sker. Det eneste alternativ er at gå live på Instagram og udsende alt som det sker. Funktionen er, hvad det er, det er nogle gange ikke en god idé at dele en historie med alle dine Instagram-tilhængere. Den gode nyhed er, at du kan blokere en tilhænger fra at se en Instagram Story uden at blokere dem fra dit feed. Her er hvad du skal gøre.

Der er to måder at blokere nogen fra at se en Instagram-historie. De er grundlæggende forskellige trin, som alle fører dig til den samme indstillingsskærm.

Fra en instagramhistorie

Hvis du i øjeblikket har en historie på din Instagram-konto, skal du gå til den. Tryk på dit eget profilbillede øverst i startfeed-knappen. Du kan se din historie her. Tryk på overløbsknappen nederst på skærmen. En menu åbnes med en 'Story Settings' indstilling. Tryk på den.

På skærmen Story Settings (Indstillinger for indstillinger) skal du trykke på "Hide Story From". Du skifter til en skærm, der viser hver enkelt tilhænger, du har på Instagram. Vælg dem, du vil skjule din historie fra, og du er færdig.


Sådan appliceres to filtre på ét billede i Snapchat

Sådan appliceres to filtre på ét billede i Snapchat

Instagram viste, at filtre kan blive populære. Snapchat forbedret på konceptet. Instagram giver dig mulighed for at tilføje filtre, der forbedrer farver eller manipulerer lyset i et billede. Snapchat har de samme filtre, men det er også populære filtre for lokalisering, vejrfiltre, og så hentede det linser og omfavnede AR.

(Android)

Sådan repareres

Sådan repareres "Enheden er ikke certificeret af Google" Fejl på Android

Google kræver, at alle Android-enheder overholder og opfylder kravene beskrevet i Kompatibilitetsdefinitionsdokumentet, for at enheden skal kunne leveres med Googles lagerapps, som omfatter Play Butik-appen. Enheder, der ikke opfylder disse krav, er, for så vidt angår Google, ikke sikre. Brugere af disse enheder kan selvfølgelig stadig få apps ved at downloade APK'en fra Google Play Butik sideloading dem, men du kan ikke logge ind på appen.

(Android)