Sådan uploader du filer til Dropbox fra Facebook Messenger


Sådan uploader du filer til Dropbox fra Facebook Messenger

Facebook Messenger-bots var sindssygt populære, da de først blev annonceret. Nyheder og mediesider var hurtige til at oprette en dedikeret Messenger-bot for deres side og hjemmeside. En hel del andre tjenester sluttede sig ind. Formålet var at lade brugerne interagere med en tjeneste indefra Messenger-appen. En bruger behøvede ikke at forlade appen for at få anvisninger, restaurant anbefalinger eller transitider. Hype er døde, men hver gang en gang udvikler nogen en virkelig fantastisk Messenger-bot, der er værd at skrive hjem om. Alfredo er en Messenger-bot, der lader dig uploade filer til Dropbox fra Facebook Messenger. Det virker både på web-grænsefladen og på mobilapps.

For at bruge Alfredo skal du have en Dropbox-konto og en Facebook-konto.

Tilføj Alfredo til Messenger

Besøg linket i slutningen af dette indlæg og klik på Start. Vent på, at Alfredo genererer et Link Linkbox-link. Klik på det og lad Alfredo gemme filer til din Dropbox-konto. En ny mappe hedder Alfredo vil blive tilføjet til din Dropbox-konto. Alle billeder og filer, du uploader til Dropbox via denne bot, gemmes i Alfredo-mappen.

Upload en fil til Dropbox

Når du har tilsluttet Alfredo til din Dropbox-konto, kan du uploade filer til Dropbox fra Facebook Messenger. Klik på fotos knappen under tekstinput boksen og vælg de filer, du vil uploade. Når du har valgt filen, vises den i samtaletråden. Alfredo vil fortælle dig, at filen uploades til din Dropbox-konto.


Sådan laver du YouTube-videoer og afspilningslister på Chromecast

Sådan laver du YouTube-videoer og afspilningslister på Chromecast

Google ejer YouTube, hvilket betyder, at YouTube har den bedste Chromecast-support, du kan forestille dig. Ingen anden video streaming service, eller dens app, kommer tæt på. Når det er sagt, har Google ulige begrænsninger for at caste YouTube-videoer til Chromecast. Du kan kaste en enkelt video eller en hel spilleliste.

(Web)

Sådan får du besked når en Facebook-side er live

Sådan får du besked når en Facebook-side er live

Når dine Facebook-venner går live, får du en besked. Med sider, du har ønsket, er det ikke det samme. Hvis du har set en Facebook-side, vil du ikke se alle indlæg fra den. Facebook viser stadig kun dig selektive indlæg for at forhindre spam. Du skal følge en side for at få en advarsel for hver aktivitet fra en side.

(Web)