Sådan slukker du for Facebook WiFi og hvorfor du ikke bør bruge det.


Sådan slukker du for Facebook WiFi og hvorfor du ikke bør bruge det.

Facebook synes at være på kurs at omdanne Storebror. Det har en ny funktion, der fortæller dig, hvornår offentlige Wi-Fi-netværk er tilgængelige, og hvor. En meddelelse fortæller dig, hvornår et offentligt netværk er tilgængeligt 'i nærheden', og beder dig om at aktivere WiFi-funktionen for at finde og oprette forbindelse til den. For at vise dig disse offentlige netværk spørger Facebook at bruge din placering, selvom du ikke bruger appen. Det vil sende dig beskeder, når et offentligt netværk er i nærheden. Den måde, som meddelelsen vises, vil en intetanende bruger blot trykke videre og give det al den tilladelse, den har brug for, fordi gratis WiFi. Hvis du allerede har gjort det, så kan du slukke for Facebook WiFi og hvorfor du ikke engang skal bruge det.

Sluk for Facebook WiFi

Åbn Facebook-appen. Tryk på hamburgerfanen. Rul ned og tryk på 'Indstillinger'. Vælg 'Kontoindstillinger' i menuen, der vises. På skærmen 'Kontoindstillinger' skal du trykke på 'Placering'.

På skærmen Placeringsindstillinger skal du trykke på 'Find Wi-Fi' og deaktivere det.

Du skal også tilbagekalde appens placeringstilladelser, der giver adgang til det Din placering, selvom du ikke bruger appen. Dette er en iOS-indstilling. Det gælder ikke for Android. På din iOS-enhed skal du åbne appen Indstillinger. Gå til Fortrolighed> Placering. Vælg Facebook fra listen over apps og ændre dens tilladelse til 'While using'.


Sådan bogmærker du en Tweet på Twitter

Sådan bogmærker du en Tweet på Twitter

I de tidlige år var Twitter en god måde at følge nyheder på. Det var som et mere interaktivt nyhedsfeed, som du kunne abonnere på. Da Google Reader blev pensioneret, foreslog mange mennesker, at Twitter var et rimeligt godt Google Reader-alternativ. Den sociale platform har udviklet sig siden da, og det er ikke længere bare en måde at følge nyheder på.

(Android)

Sådan stopper du Google Maps Indsamling af lokaliseringsdata fra din telefon

Sådan stopper du Google Maps Indsamling af lokaliseringsdata fra din telefon

Vi ved alle, at Google indsamler data, men vi er altid under antagelse om, at Virksomheden vil bede os om tilladelse, før den indsamles. Det er ikke altid tilfældet. I nogle tilfælde, som når du installerer Chrome på dit skrivebord, spørger Google, om du vil sende brugsstatistik til virksomheden. I andre tilfælde, som med Google Maps, beder den ikke om dit samtykke.

(Android)