Sådan fjernes Microsoft Office Upload Center-ikonet i Windows 10


Sådan fjernes Microsoft Office Upload Center-ikonet i Windows 10

leveres Windows 10 forudinstalleret med OneDrive. Hvis du tilfældigvis installerer Office-produktivitetspakken på dit system, vil du bemærke, at OneDrive vises som et af de steder, du kan gemme dine dokumenter til. Dette synes at være den eneste måde, OneDrive er integreret med Office, men det er ikke tilfældet. Du kan bemærke, at når ikonet Microsoft Office Upload Center er åbent, når du har en MS Office-fil, vises i proceslinjen. Dette sker uanset om du uploader en fil eller ej. Sådan fjerner du Microsoft Office Upload Center fra proceslinjen.

Fjern Microsoft Office Upload Center

Selvom Microsoft Office Upload Center leveres med Office-pakken, bruger OneDrive det også. Hvis Microsoft Office Upload Center vises hver gang du åbner en Office-fil, er det på grund af OneDrive. For at løse problemet skal du åbne OneDrive-indstillingerne.

Gå til fanen Office og afmarkér 'Brug Office 2016 til at synkronisere filer, jeg åbner'. Det burde løse problemet.

Skjul Microsoft Office Upload Center

Hvis du kun bekymrer dig om at fjerne ikonet for Microsoft Office Upload Center, men vil have, at appen skal forblive aktiv, er det ret nemt. Højreklik på ikonet Microsoft Office Upload Center i systembakken og i det vindue, der åbnes. vælg Indstillinger.


Flyt en besked til den fokuserede indbakke i mail i Windows 10

Flyt en besked til den fokuserede indbakke i mail i Windows 10

Mail-appen har en særlig indbakke kaldet 'Fokuseret' . Det kan aktiveres og deaktiveres af brugere, men appen bestemmer hvilke mails der vil blive vist i den fokuserede indbakke. Alle andre e-mails er sorteret i en indbakke kaldet 'Andre'. Normalt er disse automatisk genererede e-mails, som dem, du får fra sociale medier, når der er ny aktivitet.

(Windows)

Sådan tilføjer du dvale til strømmenuen i Windows 10

Sådan tilføjer du dvale til strømmenuen i Windows 10

Hvis du lader din Windows være uden opsyn i et stykke tid, går de automatisk i dvaletilstand . Brugere har mulighed for at tilpasse, hvor længe et system skal overlades uden tilsyn, inden det går i dvaletilstand. Hvis du har sat en temmelig lang tid i funktionen for automatisk søvn, kan du også tvinge systemet til at sove fra strømmenuen.

(Windows)