Sådan aktiveres den ene håndede tastaturlayout i iOS 11 - da.beogradionica.com

Sådan aktiveres den ene håndede tastaturlayout i iOS 11


Sådan aktiveres den ene håndede tastaturlayout i iOS 11

iPhones plejede at være meget mindre. Det var ikke for længe siden, da standardstørrelsen på en iPhone-skærm var kun 3,5 tommer. Den sidste model til at svare til den størrelse var iPhone 4S. Siden da er enheden blevet større med iPhone 7 Plus-skærmen, der måler 4,7 tommer diagonalt. For at klare større skærme inkluderede Apple tilgængelighed i iOS 8. Det kan flytte din skærm ned, så du kan nå apps øverst. I IOS 11 tilføjer Apple et håndlavet tastaturlayout, der gør det lettere at skrive med den ene hånd. Standardtastaturet i iOS gør ikke det behageligt at skrive med den ene hånd, især på en stor enhed som iPhone 7 Plus. Du kan aktivere det enehånds-tastatur til både venstre hånd og højre hånd.

Aktiver ét håndholdt tastaturlayout

Åbn appen Indstillinger og gå til Generelt> Tastaturer. Tryk på 'Én håndsat tastatur'. På skærmen One Handed Keyboard skal du vælge et af to layouter; højre eller venstre.

Der er en anden, langt hurtigere måde at aktivere det ene håndsat tastaturlayout i iOS 11. Det er på selve tastaturet. Åbn enhver app, som du kan hente tastaturet i, f.eks. Messages-appen. Tryk og hold på emoji / tastaturvælgeren. I den lille menu, der vises, kan du vælge et tastaturlayout.

Højre mod venstre tastaturlayout

De venstre og højre tastaturlayouter trykker på tasterne i deres respektive retning. Det venstre tastaturlayout vil skubbe tasterne mod venstre, så det er lettere for dig at nå p, l, m, backspace og returnere nøglerne nemt. På samme måde vil det højre tastaturlayout skubbe tasterne til højre, så det er lettere at nå q, a, z, caps og nummer symboltasten.


Tilføj påmindelser for at svare på en tekst i iOS

Tilføj påmindelser for at svare på en tekst i iOS

Verden ville være et bedre sted, hvis folk ikke glemte at svare på tekstbeskeder. Vi lever i en tid, hvor vi reagerer for sent til en tekstbesked, kan ødelægge hele relationer. Forestil dig, hvad man glemmer at svare på en tekst, kan helt og holdent gøre. Hvis du ofte glemmer at svare på tekstbeskeder, personligt eller ellers, overveje at investere $ 0,99 i Txtbck .

(IOS)

IOS-kalkulatoren kan ikke føje tal korrekt

IOS-kalkulatoren kan ikke føje tal korrekt

Når du tilføjer eller subtraherer mange numre, er der altid en chance for at du kan lave en fejl. Hvis du bruger lager iOS-kalkulatorapp, er chancerne større. Hvis du ikke tror på det, skal du prøve at tilføje 1 + 2 + 3 hurtigt. Chancerne er svaret du får er 24, hvilket er åbenbart forkert. Dette ser ud til at være et langvarigt problem med iOS, og synderen i dette tilfælde er en mærkelig en; animationer.

(IOS)