Sådan slettes Facebook


Sådan slettes Facebook

Facebook havde mere end blot femten minutter i rampelyset. Det sociale netværk gik stærkt frem til sidste år, da et betydeligt antal mennesker slettede deres konti. Stadig var deres tal ikke nok til at dømme Facebook. Det sociale netværk er for nylig faldet fra nåde, efter at det blev opdaget, at personoplysninger blev høstet fra 50 millioner konti. Hashtag deletefacebook har været trending i dage nu, og Elon Musk har slettet Facebook-siderne for både Tesla og SpaceX. Sådan kan du slette Facebook.

Slet vs Deaktivér

Før vi fortæller dig, hvordan du sletter Facebook, er det vigtigt, at du forstår forskellen mellem at slette Facebook og deaktivere den. Hvis du deaktiverer Facebook, din konto og al information i den, forbliver intakt. Dine venner kan ikke skrive på din væg eller se dig gamle indlæg eller lide noget, du delte i fortiden. Du kan komme tilbage og aktivere Facebook igen, når du vil.

Når du sletter Facebook, skylles alt. Din konto eksisterer ikke mere, og alt fra fotos, noter, lignende, kommentarer, venner, er alle væk.

For at sige det metaforisk, er deaktivering af Facebook som at slukke for telefonen og lægge den i skuffen. Sletning Facebook er som at tage en hammer til din telefon og knække den til bit, indtil du ikke længere kan bruge den, og du skal få en ny.

Slet Facebook

Log ind på Facebook på din desktop browser, og besøg din Facebook konto indstillinger. På fanen Generelt ser du helt nederst, hvor du har mulighed for at downloade en kopi af dine data. Dette omfatter fotos, videoer og chat-samtaler. Sikkerhedskopier dem, hvis du nogensinde har brug for dem igen i fremtiden.


Sådan sættes du på flash til frontkameraet i Google kamera

Sådan sættes du på flash til frontkameraet i Google kamera

I lang tid var et kamera på en telefon sådan en fantastisk ting du ikke kunne forestille dig at få noget bedre. Som teknologien er forbedret, blev kameraer på vores telefoner bedre og i stand til at tage skarpere billeder. Snart begyndte telefonproducenter at tilføje en flash til telefoner. Det er ikke kun kamerateknologi, der er udviklet gennem årene.

(Android)

Sådan slukker du for Facebook WiFi og hvorfor du ikke bør bruge det.

Sådan slukker du for Facebook WiFi og hvorfor du ikke bør bruge det.

Facebook synes at være på kurs at omdanne Storebror. Det har en ny funktion, der fortæller dig, hvornår offentlige Wi-Fi-netværk er tilgængelige, og hvor. En meddelelse fortæller dig, hvornår et offentligt netværk er tilgængeligt 'i nærheden', og beder dig om at aktivere WiFi-funktionen for at finde og oprette forbindelse til den.

(Android)