Sådan opretter du et udvalgt album på Facebook


Sådan opretter du et udvalgt album på Facebook

Fotoalbum er blevet en hæftningsfunktion på smartphones. De er ikke en måde at organisere fotos på. Hvis du ser på iOS, har de taget en mere nostalgisk funktion i form af Memories. Facebook er hjemsted for en af ​​de største online foto samlinger. I modsætning til Flickr er billederne på Facebook mere personlige. Som sådan er det kun fornuftigt, at Facebook vil udnytte denne type indhold. Det gør det i form af fremhævede album. Du kan oprette et udvalgt album på Facebook, som andre venner kan tilføje billeder og endda tekst til. Det er et samarbejdsfotoalbum centreret omkring minder.

Fremhævet album på Facebook Web

Besøg din Facebook-profil og rul ned til Venner-sektionen. Lige under det vil du se et 'Udvalgte album' sektion. Klik på den.

Webgrænsefladen tager dig til dine fotos. Klik på knappen Tilføj nyt album for at oprette det fremhævede album. Fra dette punkt fremadrettet skaber et fremhævet album mere eller mindre som at oprette et andet album. Du kan tilføje bidragydere, give albummet et navn, tilføje en beskrivelse og tilføje placeringsoplysninger. De fremhævede album er offentlige. Hvis du ændrer synligheden, bliver den ikke automatisk til et Udvalgt album.

Når du er færdig, skal du gå til dine fotos og vælge det album, du netop har oprettet. Klik på indstillingen 'Feature on Profile'. Hvis albummet var offentligt, skal du muligvis ikke udføre dette trin.


Sådan åbnes Chrome Mobile Tabs på skrivebordet

Sådan åbnes Chrome Mobile Tabs på skrivebordet

Vi ved alle, at Chrome fungerer sammen med vores Google-konti for at synkronisere information på tværs af enheder. Oplysningerne, der synkroniseres, omfatter adgangskoder, browserhistorik, bogmærker, formulardata og apps. Brugere har mulighed for at vælge, hvad de synkroniserer; de kan synkronisere alt eller bare selektive data.

(Android)

Sådan deler du Live Instagram-video i 24 timer

Sådan deler du Live Instagram-video i 24 timer

Instagram giver dig mulighed for at sende live til dine tilhængere. Det svarer meget til Live-funktionen på Facebook. Når funktionen oprindeligt rullede ud, var det ret simpelt, men det fungerede. Over tid tilføjede Instagram muligheden for at gemme live-videoen til din kamerarulle. Derefter havde du mulighed for at dele den gemte video til din konto.

(Android)