Sådan deler du Live Instagram-video i 24 timer


Sådan deler du Live Instagram-video i 24 timer

Instagram giver dig mulighed for at sende live til dine tilhængere. Det svarer meget til Live-funktionen på Facebook. Når funktionen oprindeligt rullede ud, var det ret simpelt, men det fungerede. Over tid tilføjede Instagram muligheden for at gemme live-videoen til din kamerarulle. Derefter havde du mulighed for at dele den gemte video til din konto. Der er dog en fangst. Selvom Instagram giver dig mulighed for at dele videoer, har de en tidsbegrænsning. Der findes ingen sådan grænse for Live-videoer, hvilket betyder, at de kan være temmelig lange. Hvis du vælger at gemme dem, har du ikke mulighed for at dele hele videoen. Det er netop derfor, at Instagram har tilføjet en mulighed for at dele din live Instagram-video i 24 timer.

Del din Live Instagram Video

For at dele din live Instagram-video i 24 timer, skal du gå live først. Gå videre og send til verden. Når du er færdig, afslut levende transmission. Slutskærmen giver dig nu mulighed for at dele videoen. Gem optionen er stadig der, hvis du vil gemme videoen til din kamerarulle.

Tryk på Del, og din video vil blive gjort tilgængelig om et par minutter.

Dine livevideoer vises som en historie øverst på din home feed, og alles andres hjem fodring. Du kan trykke på det for at se det igen. Du har også mulighed for at slette den og blokere nogle af dine tilhængere fra at se den.


Sådan bogmærker du en Tweet på Twitter

Sådan bogmærker du en Tweet på Twitter

I de tidlige år var Twitter en god måde at følge nyheder på. Det var som et mere interaktivt nyhedsfeed, som du kunne abonnere på. Da Google Reader blev pensioneret, foreslog mange mennesker, at Twitter var et rimeligt godt Google Reader-alternativ. Den sociale platform har udviklet sig siden da, og det er ikke længere bare en måde at følge nyheder på.

(Android)

Sådan aktiveres tofaktorautentificering på Instagram

Sådan aktiveres tofaktorautentificering på Instagram

Instagram er den nyeste app for at få tofaktorautentificering. Denne funktion var i ledningen i så lang tid, folk har nok glemt det. Du behøver ikke at opdatere Instagram-appen for at få funktionen. Two-factor-godkendelse på Instagram fungerer sammen med dit telefonnummer. Når du logger ind på en app med din Instagram-konto, skal du indtaste en ottecifret kode for at bekræfte din identifikation.

(Android)