Addappt ankommer på Android; Synkroniser kontaktoplysninger med venner


Addappt ankommer på Android; Synkroniser kontaktoplysninger med venner

tager de fleste af os det for givet, at vores adressebog synkroniseres lige sammen med vores email-konto. Og mens det fungerer godt for at hente de samme oplysninger på flere enheder, oplever vi ofte situationer, når en af ​​vores venner eller kollegaer ændrer eller opdaterer deres information. Måske bruger de en anden e-mail nu, eller kan de få et nyt nummer? Android-brugere kan nu automatisk udveksle opdaterede kontaktoplysninger med personer i deres kontaktliste med den seneste Addappt -app til rådighed gratis i Google Play Butik. Først udgivet på iOS omkring et år siden, er Addappt en simpel app, der privat synkroniserer dine kontakter med dine venner. Ved at gøre det muligt for begge parter at have samme kontaktoplysninger om hinanden.

Akin til sin iOS-modpart, Addappt for Android afhænger af kontaktdata, der allerede er gemt på din enhed. Når du oprindeligt starter appen, skal du først registrere og godkende en konto med tjenesten via e-mail. Den godkendelses-e-mail, du bruger, skal være den samme som synkroniserer kontakter på din Android-enhed, ellers vil dine venner ikke se nogen ændringer, du foretager til dine oplysninger.

Når du opdaterer oplysningerne i dit eget kontaktkort, vil folk i din kontaktperson listen kan også se ændringerne. På samme måde, når din ven, der bruger Addappt, ændrer deres e-mail-adresse, deres personlige adresse, deres hjemmeside osv., Opdateres deres information også på din enhed.

Virksomheden hævder, at oplysninger i din kontaktliste forbliver private og sikre, og at ingen af ​​det uploades til deres servere i alligevel. Mens mange vil argumentere for at stole på et sådant krav, for hvad det er værd, tror jeg på dem. App'en gør det også lettere at sende gruppetekster, e-mails og fotos til dine kontakter. Du kan invitere folk i din kontaktliste, der ikke bruger Addappt endnu, ved at sende en invitation-email fra appen. Mens du ruller ned i din kontaktliste, åbnes det fulde kontaktkort, der viser deres skærmbillede og eventuelle kontaktoplysninger, der er gemt i din enhed.


Sådan aktiverer du meddelelser for alle tweets via en Twitter-konto

Sådan aktiverer du meddelelser for alle tweets via en Twitter-konto

Hvis du aktiverer meddelelser til Twitter-appen, vil det advare dig, når nogen nævner dig i en tweet eller favoritter eller retweets noget, du tweeted. Det vil også til tider fortælle dig, hvornår flere konti tweeting om det samme. Indtil videre har Twitter appen dig ikke mulighed for at følge og få advarsler for alle tweets relateret til en bestemt hashtag.

(Android)

Sådan deler du din live-placering på Whatsapp

Sådan deler du din live-placering på Whatsapp

Deling af din live-placering er en funktion apps har tilføjet hele året. Facebook Messenger tilføjede det et stykke tid tilbage, og Google Maps fulgte snart efter. Whatspp er den nyeste app for at tilføje live placering deling. Det følger den standard praksis, som Google Maps og Facebook Messenger gør; Du kan vælge en enkelt eller gruppe samtale tråd og dele din live-placering på Whatsapp med dem i et vist antal timer.

(Android)