Tilføj nye ord eller rediger nuværende i din browsers ordbog


Tilføj nye ord eller rediger nuværende i din browsers ordbog

Verden ville være et forfærdeligt mørkt og usædvanligt misforstået sted, hvis der ikke var stavekontrol for at hjælpe os med at artikulere. Internet Explorer, Chrome og Firefox har alle en indbygget stavekontrollfunktion, der understreger stavede ord. Hvis du højreklikker på et ord, får du muligheder for, hvad den korrekte stavemåde af ordbrowseren mener du forsøgte at skrive. Dette er super praktisk, men hvad gør du, hvis du vil tilføje et nyt ord til browserenes ordbog eller fjerne et ord fra det?

Tilføjelse af nye ord til Internet Explorer, Chrome og Firefox's ordbog er super simpelt og bogstaveligt det samme behandle. Når du vil tilføje et nyt ord til ordbogen i en af ​​browsere, skal du skrive det i et tekstfelt og højreklikke på det for at hente kontekstmenuen med alternative forslag. Nederst i forslagene er en 'Tilføj til ordbog' mulighed. Klik på det, og ordet vil blive tilføjet.

Fjernelse af ord fra ordbogen er en meget anderledes proces for Chrome og Firefox. Med Chrome kan du redigere ordene i sin egen ordbog og fjerne dem, du måtte have tilføjet, men i Firefox kan du kun fjerne ord, som du har tilføjet dig selv.

Åbn siden Indstillinger i Chrome på menuknappen og Klik på Vis avancerede indstillinger. Klik på Sprog og inputindstillinger under sprog. I vinduet Sprog, der åbnes, rul ned og klik på Brugerdefineret staveordbog. Her kan du både tilføje nye ord og slette dem, der allerede er tilføjet til det.


Sådan kopieres titlen og webadressen for alle åbne faner i Firefox

Sådan kopieres titlen og webadressen for alle åbne faner i Firefox

Deling af indhold på nettet er ret nemt; næsten hver hjemmeside og blog er udstyret med dele widgets. Med del widgets kan du dele indhold til sociale medier eller e-maile det til en ven. Det er sikkert at sige, at deling af et link er ret nemt, men deling af flere links er ikke. Hvis du har mange faner åbne, som du vil dele med nogen, betyder det, at det er meget at klikke på.

(Web)

Bloker YouTube-forslag, når du browser uden at logge ind

Bloker YouTube-forslag, når du browser uden at logge ind

Du behøver ikke logge ind på din Google-konto for at gennemse YouTube. Fordelene ved at logge ind er, at du får se indholdet kureret for dine særlige interesser. YouTube vil foreslå indhold, som du kan se baseret på de kanaler, du har abonneret på, og hvilke videoer du ser uden for de abonnerede. Sagen er, selvom du ikke er logget ind på YouTube, de videoer, du ser og søger efter, i sidste ende begynder at påvirke det foreslåede indhold.

(Web)