Sådan slukkes iCloud i iOS 11


Sådan slukkes iCloud i iOS 11

Apple har ændret den måde, den integrerer iCloud i iOS. For få år siden var det ganske nemt at logge ind og ud af iCloud. Muligheden var lige der på hovedskærmen i appen Indstillinger. I iOS 11 er alt blevet fornyet. Dit Apple-id har det meget eget præference i appen Indstillinger, og iCloud er ikke, hvor du skal finde. Mens Apple er lidt pådrættet om at få brugere til at logge ind i iCloud på en iOS-enhed, er der stadig en måde at slukke for iCloud i iOS.

Sluk iCloud

Åbn appen Indstillinger og tryk på din profil øverst. På Apple ID-skærmen skal du trykke på iCloud. Rul ned og du vil se en switch til iCloud Drive. Sluk for det.

Gå derefter igennem listen over apps over denne switch. Dette er de apps, der stadig bruger iCloud. Hvad du har gjort indtil videre, er at slå iCloud Drive. Der er stadig apps, der bruger iCloud til at synkronisere og gemme data. Sluk iCloud-adgang for hver enkelt af disse apps. Endelig skal du slukke for iCloud-sikkerhedskopiering.

Tilbagekald App Adgang til iClouc

Nogle apps har stadig adgang til iCloud, selvom du afbryder iCloud Drive. Disse er apps som iMovie eller Sider, der gemmer filer til iCloud. De er ikke stock apps, og derfor vises de ikke med Fotos, Kontakter, Noter osv., Apps på Apple ID-skærmen.

Der er desværre ingen måde at få en omfattende liste over alle apps, der er ved hjælp af iCloud. Du bliver nødt til at gå gennem hver app i appen Indstillinger og kontrollere, om den synkroniseres over iCloud. Apps, der opretter filer og spil apps, vil sandsynligvis bruge iCloud.


Sådan vælger du 'Ingen' betalingsmulighed i iOS

Sådan vælger du 'Ingen' betalingsmulighed i iOS

App Store oprettet en ny type marked, da den blev introduceret. Mange andre virksomheder har fulgt i sit eksempel. Både Google og Microsoft har deres egne appbutikker og ligesom Apple App Store, de sælger ikke kun apps, men også musik og film. Så stort som det er, har det stadig problemer med betalinger.

(IOS)

Sådan slukker du advarsler for minder i billeder på iOS

Sådan slukker du advarsler for minder i billeder på iOS

Facebook har en funktion "På denne dag", der minder dig om, hvad du har indsendt samme dag i år forbi. Det har eksisteret i et stykke tid, så vi antager, at folk kan lide det. Billeder-appen i iOS har noget lignende kaldet 'Memories'. Der er en dedikeret faneblad i Memories-appen. Det kan automatisk generere minder, eller du kan selv oprette dem.

(IOS)